FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Porota još uvijek bez presude u slučaju "Jackson"

zlostavljanje djece, još uvijek nije donijelapresudu te će vijećanje o sudbini "kralja popa" nastaviti uponedjeljak.
SANTA MARIA, California, 11. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Porota, koja se prije osam dana povukla na vijećanje u slučaju Michaela Jacksona, optuženog za seksualno zlostavljanje djece, još uvijek nije donijela presudu te će vijećanje o sudbini "kralja popa" nastaviti u ponedjeljak.

Porota od osam žena i četvorice muškaraca povukla se na vijećanje u sobu bez prozora koja se nalazi na sudu u Santa Mariji, dok sudac Rodney Melville budno pazi da se njihove konzultacije zadrže u tajnosti.

Na parkiralištu ispred sudnice podignut je šator za novinare, njih 2.200 koji su pratili suđenje i s koji sada s nestrpljenjem očekuju presudu. Za sada mogu samo nagađati ishod vijećanja porote. Neki pravni stručnjaci smatraju da što se duže vijeća veća je mogućnost da se Jacksona proglasi krivim.

Sudac Melville je odlučio da će presudu, nakon što je porota donese, priopćiti sa sat vremena zakašnjenja kako bi se Jacksonu omogućilo da doputuje sa svog ranča Neverland i čuje odluku 12 porotnika. Ako ga se proglasi krivim mogao bi dobiti 20-godišnju zatvorsku kaznu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙