FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slučaj Jackson: Porota vijeća i treći dan

SANTA MARIA, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Porota na suđenjuMichaelu Jacksonu za seksualno zlostavljanje maloljetnika u srijedupočinje i treći dan vijećanja iza zatvorenih vrata, a sud su opkolilinestrpljivi i već preplanuli novinari i obožavatelji.
SANTA MARIA, 8. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Porota na suđenju Michaelu Jacksonu za seksualno zlostavljanje maloljetnika u srijedu počinje i treći dan vijećanja iza zatvorenih vrata, a sud su opkolili nestrpljivi i već preplanuli novinari i obožavatelji.

Osam žena i četvorica muškaraca kojima je sudac Rodney Melville prošli tjedan predao slučaj, dosad su vijećali 14 sati i nisu još donijeli presudu. Postavili su samo jedno pitanje, a sudac je odbio objaviti ga.

Porotnici rade od 8.30 do 14.30, imaju tri kraće stanke i nemaju odmor za ručak, a javnost ih vidi samo ujutro kad dolaze i popodne kad ih u pratnji šerifovih pomoćnika odvoze dva bijela kombija.

Oko suda se velika skupina novinara i Jacksonovih obožavatelja prži na kalifornijskome suncu i nagađa o ishodu vijećanja.

Jackson (46) čeka presudu na svojem ranču Neverlandu, 20 minuta vožnje autom od suda. Nakon što je u nedjelju pet sati proveo u bolnici zbog, kako je rekla njegova glasnogovornica, bolova u leđima, više se nije pojavljivao u javnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙