FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U2 počinje europski dio svjetske turneje "Vertigo"

BRUXELLES, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U2, jedna od najpopularnijihrock skupina na svijetu, počinje u petak navečer na stadionu Baudouinu Bruxellesu ispred približno 60.000 obožavatelja europski diosvjetske turneje "Vertigo", koja je počela potkraj ožujka uSjedinjenim Državama.
BRUXELLES, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U2, jedna od najpopularnijih rock skupina na svijetu, počinje u petak navečer na stadionu Baudouin u Bruxellesu ispred približno 60.000 obožavatelja europski dio svjetske turneje "Vertigo", koja je počela potkraj ožujka u Sjedinjenim Državama.

Nakon tridesetak koncerata po dvoranama sjeverne Amerike, gdje će se vratiti na jesen, irski rokeri će održati 32 koncerta na najvećim stadionima starog kontinenta.

Predstavljajući 11. album "How To Dismantle An Atomic Bomb" koji je objavljen u studenom prošle godine, europski dio turneje "Vertigo" bi trebao biti spektakularan zahvaljujući novom divovskom ekranu.

Kako se može zaključiti prema posljednjoj probi održanoj u srijedu U2, koji je prodao više od 120 milijuna albuma u 25 godina karijere, trebao bi izmjenjivati nove hitove (Vertigo, Elevation) s hitovima iz osamdesetih (New Year's Day).

U Bruxellesu je 57.000 karata po cijeni do 45 do 85 eura 29. siječnja ove godine prodano za samo tri sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙