FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Japanska Vlada donirala škole u Vojniću i Korenici

VOJNIĆ, 9. lipnja 2005. (Hina) - Veleposlanik Japana u Hrvatskoj KanameIkeda i ravnateljica Osnovne škole Vojnić Jagoda Radomiljac potpisalisu danas darovni ugovor kojim je japanska Vlada odobrila 36.119 euraza nabavu namještaja, nastavnih pomagala i opreme.
VOJNIĆ, 9. lipnja 2005. (Hina) - Veleposlanik Japana u Hrvatskoj Kaname Ikeda i ravnateljica Osnovne škole Vojnić Jagoda Radomiljac potpisali su danas darovni ugovor kojim je japanska Vlada odobrila 36.119 eura za nabavu namještaja, nastavnih pomagala i opreme.

Ravnateljica je najavila da će novac biti iskorišten za opremanje kabineta biologije i kemije kako bi se osuvremenila nastava i učenici uspješnije pripremili za daljnje školovanje.

"Za nas će narod Japana zbog ove donacije uvijek predstavljati dobročinitelje i simbolizirati prijateljstvo među narodima", rekla je Radomiljac.

Osim u Vojniću, veleposlanik Ikeda potpisao je darovni ugovor s Osnovnom školom Franjo Tuđman iz Korenice, vrijedan 29.447 eura.

Zahvaljujući donaciji bit će obnovljena stolarija i postavljeno novih 85 prozora, što će smanjiti troškove grijanja za oko dvadeset posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙