FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: bioprognoza od 3. do 6. lipnja

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebupreko idućeg će vikenda biti promjenjiva, uz pogoršanje tijekom noći usubotu te poboljšanje od ponedjeljka, izvijestio je danas Zavod zajavno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu preko idućeg će vikenda biti promjenjiva, uz pogoršanje tijekom noći u subotu te poboljšanje od ponedjeljka, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će situacija biti povoljna što će podržavati stabilno raspoloženje. Uz redovito uzimanje lijekova kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća uzrokovanih vremenom. Savjetuju se lagane šetnje u povoljnijem dijelu dana. Koncentracija peluda drveća i korova u zraku je umjerena, a trava visoka.

U subotu će stanje biti povoljno, tijekom noći u pogoršanju. Uz redovito uzimanje lijekova kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća uzrokovanih vremenom. Reumatski bolesnici mogli bi osjećati pojačane bolove i ukočenost, pa se savjetuju lagane šetnje u povoljnijem dijelu dana uz izbjegavanje pojačanog napora. Koncentracija peluda trava u zraku bit će visoka, a peluda drveća i korova umjerena.

U nedjelju će prilike biti relativno nepovoljne. Kroničnim bolesnicima savjetuje se redovito uzimanje lijekova uz ograničenje tjelesne aktivnosti. Koncentracija peluda trava u zraku bit će visoka, a peluda drveća i korova umjerena.

U ponedjeljak će situacija biti relativno povoljna. Uz redovito uzimanje lijekova kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih poteškoća uzrokovanih vremenom. Koncentracija peluda trava u zraku bit će visoka, a peluda drveća i korova umjerena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙