FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mobitel spasio djevojčicu iz ukradenog automobila

BOURGES, 8. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Trogodišnja djevojčica spašena jeiz ukradenog automobila zahvaljujući mobitelu njezinih roditelja,objavila je u srijedu policija u francuskom gradu Bourgesu.
BOURGES, 8. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Trogodišnja djevojčica spašena je iz ukradenog automobila zahvaljujući mobitelu njezinih roditelja, objavila je u srijedu policija u francuskom gradu Bourgesu.

Djevojčica Mathea nestala je u ponedjeljak zajedno s automobilom roditelja koji su ga s upaljenim motorom ostavili na parkiralištu i otišli posuditi film u videoteci.

Roditelji su čuli škripu guma, potrčali prema automobilu no mogli su samo bespomoćno gledati kako se udaljava. "Sve se odigralo u djeliću sekunde", rekao je Mathein otac.

Roditelji su obavijestili policiju koja je nazvala mobitel ostavljen na zadnjem sjedištu kako bi stupili u kontakt s kradljivcima.

"Javila se moja kći", rekla je Mateina majka. "Inače doma ima običaj javljati se na telefon. Ponekad sam je zbog toga morala ukoriti", dodala je.

Policija je odmah kontaktirala mobilnog operatera kako bi locirala mobitel, za što je stručnjacima trebao jedan sat.

Zahvaljujući toj informaciji, policajci su pronašli automobil napušten u parku. U njemu je bila mala Mathea, iscrpljena no nasreću neozlijeđena. Lopov ili više njih su pobjegli u nepoznatom pravcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙