FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Aktiva Imex banke 530 milijuna kuna

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis
ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Hina- Financijski servis

Aktiva Imex banke 530 milijuna kuna

Aktiva splitske Imex banke iznosila je krajem svibnja ove godine 532 milijuna kuna, što predstavlja povećanje od 43 posto u odnosu na isto vrijeme prošle godine, a paralelno s rastom aktive za 50 posto je porasla i štednja građana, koja sada iznosi 225 milijuna kuna.

Rekao je to prilikom današnjeg otvaranja druge zagrebačke poslovnice Imex banke predsjednik Uprave te banke Branko Buljan te je dodao da su u ovoj godini značajan, 20 postotni rast, zabilježili i depoziti pravnih osoba, koji sada iznose 158 milijuna kuna.

Ujedno, Imex banka je u prvih pet mjeseci ostvarila 4 milijuna kuna dobiti, što je u skladu s prosječnih 10-tak milijuna kuna dobiti, koliko ta banka ostvaruje godišnje, istaknuo je Buljan.

I mex banka ove se godine još snažnije orijentira poslovanju s individualnim klijentima, odnosno stanovništvom, zbog čega je i inicirala otvaranje niza novih poslovnica. Uz danas otvorenu u Vlaškoj ulici, Buljan je tako najavio i skoro otvaranje još jedne poslovnice u Zagrebu, u Frankopanskoj ulici, kao i poslovnice u Splitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙