FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Katalinić i Palić osigurali medalje

ARBOREA/ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski boksači uspješno suzapočeli natjecanje na III. Prvenstvu zemalja Europske unije koje se,uz sudjelovanje 123 boksača iz 20 zemalja, održava od 4. do 10. lipnjana Sardiniji u gradu Arboreu.
ARBOREA/ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski boksači uspješno su započeli natjecanje na III. Prvenstvu zemalja Europske unije koje se, uz sudjelovanje 123 boksača iz 20 zemalja, održava od 4. do 10. lipnja na Sardiniji u gradu Arboreu.

Prvog dana eliminacijskih borbi Borna Katalinić je u kategoriji do 69 kg pobjedio Slovaka Blaža Roberta prekidom u 3. rundi, da bi u četvrtfinalu nadvisio Nijemca Karimova sa (34:21) i time osigurao brončanu medalju. Polufinalna borba na rasporedu je u srijedu 8. lipnja.

Naš drugi reprezentativac Filip Palić je u kategoriji do 60 kilograma u četvrtfinalnoj borbi tijesno pobjedio turskog boksača Sedata na bodove (45 : 44) i također osigurao brončanu medalju, a i on će za plasman u finale boksati u srijedu 8. lipnja.

Marijo Šivolija, u kategoriji do 81 kg, boksat će danas u eliminacijama protiv Bugara Tervela, a Ivica Bačurin (+91) protiv Turčina Kurbana.

Sutra će u eliminacijskim borbama nastupiti još Matej Matković u kategoriji do 75 kg i Vedran Đipalo u kategoriji do 91 kg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙