FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Arena Cupu U Puli 62 boksača iz 11 zemalja

PULA, 11. svibnja 2005. (Hina) - Nakon prošlogodišnje uspješaneorganizacije 35. Europskog boksačkog prvenstva za seniore, Pula će od11. do 14. svibnja ponovno biti poprište zanimljivih boksačkih mečevau okviru 6. međunarodnog turnira "Arena cup".
PULA, 11. svibnja 2005. (Hina) - Nakon prošlogodišnje uspješane organizacije 35. Europskog boksačkog prvenstva za seniore, Pula će od 11. do 14. svibnja ponovno biti poprište zanimljivih boksačkih mečeva u okviru 6. međunarodnog turnira "Arena cup".

Po riječima predsjednika organizacijskog odbora turnira Josipa Rojnića za ovogodišnji turnir prijavilo se 62 boksača iz Austrije, Švicarske, Slovačke, Mađarske, Cipra, Bosne i Hercegoine, Srbije i Crne Gore, Slovenije, Ukrajine, Koreje i Hrvatske. Eliminacijske borbe započinju danas u 17 sati u dvorani sportskog centra "Mirna", a u petak su na rasporedu polufinalni mečevi dok će završnica turnira, odnosno finalni mečevi, započeti u nedjelju u 16 sati.

Izbornik Hrvatske boksačke reprezentacije Pero Tadić može za ovo natjecanje računati na sve svoje glavne adute počevši od "srebrnog" Marija Šivolije i "brončanog" Vedrana Đipala s posljednjeg europskog prvenstva do Bajramija, Palića i Baćurina.

"Ove su nam godine Meidteranske igre najvažnije natjecanje na kojemu očekujemo dobre rezultate. Međutim, "Arena cup" je također iznimno jak turnir i mislim da i tu možemo očekivati zapažene nastupe naših boksača" - kazao je Tadić napomenuivši da se svi najbolji hrvatski boksači već nekoliko dana pripremaju u Puli.

Član Organizacijskog odbora "Arena cupa" Marino Folo najavio je kako će se ovih dana u Puli s predstavnicima zemalja bivše Jugoslavije čiji će boksači nastupiti na turniru razgovarati o mogućem osnivanju boksačke Interlige. Po njegovim riječima Hrvatska očito ne može kontinuirano osigurati ligaško boksačko natjecanje, što se uvidjelo 1996. godine.

"Zanimanja za takvu ligu postoji, treba je stoga samo pokrenuti" - poručio je Folo dodavši kako bi takvo natjecanje zasigurno vratilo publiku u dvorane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙