FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opel predstavio novu Zafiru

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Njemački proizvođač automobila Opelpredstavio je drugu generaciju jednovolumena "Zafira", a prodaja novogmodela počinje u rujnu kada će se Zafira moći kupiti i u Hrvatskoj,doznaje se iz tvrtke General Motors Southeast Europe.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Njemački proizvođač automobila Opel predstavio je drugu generaciju jednovolumena "Zafira", a prodaja novog modela počinje u rujnu kada će se Zafira moći kupiti i u Hrvatskoj, doznaje se iz tvrtke General Motors Southeast Europe.

Zafira je prvi Opelov model sa sedam sjedala kao i prvi jednovolumen s trećim redom sjedala koji se u potpunosti može preklopiti i odložiti.

Kupci nove Zafire moći će birati između tri dizelska i četiri benzinska motora iz obitelji ECOTEC, snage od 100 do 200 KS, a na jesen, izbor pogonskih motora dodatno će se obogatiti.

Od početka proizvodnje, 1999. godine, prodana je u 1,4 milijuna primjeraka. U Njemačkoj, Zafira je bila tržišni lider u klasi četiri godine zaredom, a vodeću poziciju zauzimala je i u Belgiji, Velikoj Britaniji, Austriji i Švicarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙