FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Renault preventivno kontrolira sirenu na ograničenom broju Clia

ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Renault Nissan Hrvatska pozvao jevlasnike 5.782 'Clia' na preventivni pregled žica sirene, pri čemunaglašavaju kako nema nikakvih razloga za zabrinutost i sigurnost teda kupci mogu normalno nastaviti koristiti svoja vozila, objavljeno jedanas iz te tvrtke.
ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Renault Nissan Hrvatska pozvao je vlasnike 5.782 'Clia' na preventivni pregled žica sirene, pri čemu naglašavaju kako nema nikakvih razloga za zabrinutost i sigurnost te da kupci mogu normalno nastaviti koristiti svoja vozila, objavljeno je danas iz te tvrtke.

Renault je pismenim putem kontaktirao sve vlasnike Clia čiji automobil treba biti pregledan, sa zamolbom da posjete najbliži Renault servis gdje će im biti obavljen preventivni pregled žica sirene.

Ističu da je riječ o "isključivo preventivnom pregledu provođenja žica i mjeri predostrožnosti koja se sastoji jednostavno od premještanja žica ukoliko je potrebno".

Takav poziv kupaca u servise uobičajena je procedura kod proizvodača automobila ukoliko uoče mogućnost postojanja eventualnog nedostatka na automobilu, kažu u Renaultu naglašavajući da posebnu pozornost daju kvaliteti proizvodnje vozila.

"Kupci Clia mogu se nastaviti koristiti svojim vozilima jer se ni u kom smislu ne dovodi u pitanje sigurnost vozila, niti ne postoji nikakav razlog za zabrinutost", navodi se na kraju priopćenja iz Renault Nissan Hrvatska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙