FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji automobila-bombe ranjeni policajci u Bagdadu

BAGDAD, 2. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Napadač-samoubojica u četvrtak jeaktivirao automobil-bombu kojim je upravljao u četvrti Doura, na juguBagdada, ranivši jednog policajca, priopćio je izvor ministarstvaunutarnjih poslova.
BAGDAD, 2. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Napadač-samoubojica u četvrtak je aktivirao automobil-bombu kojim je upravljao u četvrti Doura, na jugu Bagdada, ranivši jednog policajca, priopćio je izvor ministarstva unutarnjih poslova.

"Napadač je očito pokušavao pobjeći, ali su ga policajci uočili i on je, prije no što su mu se stigli približiti, aktivirao eksplozivnu napravu u automobilu", izjavio je taj izvor.

Tri sumnjivca koja su se nalazila u drugom automobilu uhitili su policajci nedaleko mjesta eksplozije.

U četvrtak je Iraku tijekom prijepodneva ubijeno najmanje 20 osoba ubijeno a više od 50 ranjeno u tri odvojena napada automobilima-bombama koji su bili upereni na iračke i američke dužnosnike i osoblje. U najtežem incidentu, u eksploziji automobila-bombe poginulo je najmanje dvanaest osoba ispred restorana koji koriste tjelesni čuvari pomoćnika premijera Rowsh Norri Shawis u gradu Toz Khamato, zapadno od Kirkuka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙