FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cameron Diaz tužila novine koje su objavile da je prevarila dečka

LOS ANGELES, 3. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Glumica Cameron Diaztužila je tabloid The National Enquirer i traži više od 10 milijunadolara odštete zbog priče da je prevarila svog dečka JustinaTimberlakea.
LOS ANGELES, 3. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Glumica Cameron Diaz tužila je tabloid The National Enquirer i traži više od 10 milijuna dolara odštete zbog priče da je prevarila svog dečka Justina Timberlakea.

U tužbi za klevetu, podnesenoj sudu u Santa Monici ovog tjedna, navodi se da su novine pretvorile "nevin, beznačajan događaj u koji su bili uključeni suradnici i prijatelji u senzacionalističku, skandaloznu i optužujuću priču koja je u potpunosti lažna".

Novine su 23. svibnja objavile na naslovnici priču pod naslovom "Cameron uhvaćena u prevari". Objavljene su i fotografije, a u priči se navodi da je Diaz poljubila producenta MTV-a Shanea Nickersona.

Diaz je rekla da je nakratko zagrlila Nickersona, koji radi na njezinom televizijskom šou "Trippin", i druge suradnike dok se pozdravljala s njima te da nije bilo poljupca.

Glasnogovornik National Enquirera je izjavio: "Mi stojimo iza našeg izvještaja i agresivno ćemo se braniti na sudu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙