FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: HDZ potpisao sporazum i s Nezavisnom listom Grgurovića

ZADAR, 2. lipnja 2005. (Hina) - Zadarski HDZ danas je potpisaosporazum o zajedničkom obnašanju vlasti s Nezavisnom listom dr.Dražena Grgurovića.
ZADAR, 2. lipnja 2005. (Hina) - Zadarski HDZ danas je potpisao sporazum o zajedničkom obnašanju vlasti s Nezavisnom listom dr. Dražena Grgurovića.

Prema tom sporazumu, koji su potpisali predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Božidar Kalmeta i nositelj Nezavisne liste dr. Dražen Grgurović, toj će Nezavisnoj listi pripasti jedno mjesto zamjenika gradonačelnika Zadra i jednog člana Poglavarstva.

Potpisujući sporazum Božidar Kalmeta je rekao kako HDZ-u nije samo stalo samo do vlasti u Zadru nego želi uključiti sve snage koje znaju i mogu pomoći razvoju Zadra.

Kalmeta je podsjetio da je HDZ već potpisao sporazum s HSP-om, s kojim je osigurao nadpolovičan broj mandata u Gradskom vijeću, ali, kako je istaknuo, želi stvoriti široku koaliciju i suradnju proširiti ne samo na HSP nego i na Nezavisnu listu Dražena Grgurovića, sukladno demokratskim načelima.

Dražen Grgurović je izjavio da je zadovoljan što je HDZ u njegovoj listi prepoznao osobe koje mogu doprinijeti razvoju Zadra.

Inače, na nedavnim izborima koalicijska lista HDZ - HSLS-HKDU osvojila je 12 od 27 mjesta u Gradskom vijeću Zadra. Sporazumom te koalicije s HSP-om osigurana su još dva vijećnička mjesta, a današnjim sporazumom s Nezavisnom listom Dražena Grgurovića još dva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙