FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP-ova koalicija se nada da će preuzeti vlast u Zadru i županiji

ZADAR, 18. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici koalicije "Zajednomožemo", koju čine SDP, HNS, HSS i LS, na današnjoj su konferenciji zanovinare izrazili nadu da će preuzeti vlast u Zadru i Zadarskojžupaniji.
ZADAR, 18. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici koalicije "Zajedno možemo", koju čine SDP, HNS, HSS i LS, na današnjoj su konferenciji za novinare izrazili nadu da će preuzeti vlast u Zadru i Zadarskoj županiji.

Kako su kazali predstavnici HNS-a Željko Predovan i Damir Mišlov, te predstavnik SDP-a Željko Mikin, uspješno traju pregovori s manjinskim listama koje su osvojile mandate u novom zadarskom Gradskom vijeću.

Predovan je rekao da je načelno postignut dogovor s Nezavisnom listom dr. Dražena Grgurovića, koja ima dva vijećnika, a kada je riječ o HSP-u, čeka se odluka Glavnoga stana te stranke.

Koalicija "Zajedno možemo" u zadarskom Gradskom vijeću ima 11 vijećnika od mogućih 27, 12 vijećnika ima koalicija HDZ-HSLS-HKDU, a po dva vijećnika imaju Nezavisna lista dr. Dražena Grgurevića i HSP.

Prema dobivenim glasovima na nedjeljnim lokalnim izborima, u Županijskoj skupštini koalicija HDZ-HSLS ima 20 vijećnika, SDP-HSS-HNS-LS 12 vijećnika, HSP 4, Nezavisna lista Ante Jurjevića 3, a HSU dva vijećnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙