FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hartmann: Talijanske vlasti obavijestile Tužiteljstvo da uhićena osoba nije Gotovina

DEN HAAG, 27. svibnja 2005. (Hina) - Talijanske vlasti obavijestila suTužiteljstvo Haškog suda (ICTY) da osoba koja je uhićene s lažnomputovnicom nije haški bjegunac Ante Gotovina, kako je to u petaknavečer kao nepotvrđenu informaciju objavila slovenska televizija POPTV, izjavila je za Hinu glasnogovornica Tužiteljstva FlorenceHartmann.
DEN HAAG, 27. svibnja 2005. (Hina) - Talijanske vlasti obavijestila su Tužiteljstvo Haškog suda (ICTY) da osoba koja je uhićene s lažnom putovnicom nije haški bjegunac Ante Gotovina, kako je to u petak navečer kao nepotvrđenu informaciju objavila slovenska televizija POP TV, izjavila je za Hinu glasnogovornica Tužiteljstva Florence Hartmann.

"Talijanske vlasti su nas obavijestile da uhićeni nije Gotovina", izjavila je u telefonskom razgovoru iz Haaga glasnogovornica Hartmann.

Tužiteljstvo je provjerilo informaciju o uhićenju osobe s lažnom putovnicom 24. svibnja u Italiji i dobilo je negativan odgovor, odnosno da nije uhićen haški bjegunac, dodala je glasnogovornica Tužiteljstva ICTY-a.

Hrvatski general Ante Gotovina u bijegu je gotovo četiri godine od podizanja haške optužnice protiv njega u lipnju 2001.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙