FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Goran Višnjić među kandidatima za ulogu Jamesa Bonda?

ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Nakon nagađanja da će ulogu JamesaBonda dobiti engleski glumac Clive Owen među brojnom zajednicompoklonika filmova o tajnom agentu britanske tajne službe sve se višenagađa o mogućnosti da šesti filmski James Bond postane naš GoranVišnjić.
ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Nakon nagađanja da će ulogu Jamesa Bonda dobiti engleski glumac Clive Owen među brojnom zajednicom poklonika filmova o tajnom agentu britanske tajne službe sve se više nagađa o mogućnosti da šesti filmski James Bond postane naš Goran Višnjić.

Producenti i redatelj 21. nastavka filmskog serijala o Jamesu Bondu ozbiljno razmatraju mogućnost da Goranu Višnjiću povjere ulogu agenta 007, doznali su poklonici ovog filmskog lika. Kako se tvrdi na neslužbenoj internet stranici Bondovih poklonika nazvanoj MI6, vijesti o Goranu Višnjića kao mogućem nasljedniku Piercea Brosnana imaju više temelja od onih o ostalim kandidatima za ulogu.

Višnjić se tijekom ožujka navodno više puta susreo s redateljem "Casina Royale", 21. filma o Bondu, Martinom Campbellom. Višnjić je navodno Campbellov favorit za budućeg Bonda a Campbell je, po riječima producenta filma Michaela G. Wilsona, jedna od četiri ključne osobe za izbor novog Bonda.

"Casino Royale" počet će se snimati u siječnju 2006. dok je premijera predviđena za 17. listopada 2006. godine, a bit će sniman u Južnoj Africi i Pragu. James Bond će u ovom nastavku voziti automobil marke Aston Martin, najavili su producenti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙