FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraz sućuti ministra Primorca u povodu smrti Andrije Puljevića

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja išporta na čelu s ministrom Draganom Primorcem uputilo je Nezavisnomsindikatu zaposlenih u srednjim školama izraz sućuti u povodu smrtipredsjednika sindikata Andrije Puljevića, koji je danas u 51. godiniživota, nakon teške bolesti umro u Križevcima.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na čelu s ministrom Draganom Primorcem uputilo je Nezavisnom sindikatu zaposlenih u srednjim školama izraz sućuti u povodu smrti predsjednika sindikata Andrije Puljevića, koji je danas u 51. godini života, nakon teške bolesti umro u Križevcima.

S iskrenim žaljenjem primili smo vijest o smrti gospodina Andrije Puljevića, predsjednika Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim škola te vam upućujemo izraze naše duboke sućuti.

Andriju Puljevića pamtit ćemo kao čovjeka iznimne radne energije koji se samoprijegornim radom i principijelnošću neumorno zalagao za boljitak odgojno-obrazovnog sustava, kaže se u izrazu sućuti upućenom sindikatu.

Odlaskom Andrije Puljevića, čovjeka iznimno bogatoga znanja, izgubili ste pokretača mnogih vrijednih aktivnosti, a Ministarstvo je izgubilo dugogodišnjeg korektnog i profesionalnog suradnika te dragog prijatelja.

Ministarstvo je izraze sućuti uputilo i obitelji Andrije Puljevića, navodeći da je u Puljeviću uvijek imalo dobrog suradnika i prijatelja koji je svoj život posvetio obitelji, obrazovanju i napretku hrvatskog školstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙