FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stjepan Mesić idući tjedan u službenom posjetu Moldaviji

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Na poziv moldavskog predsjednikaVladimira Voronjina hrvatski predsjednik Stjepan Mesić boravit ćeidući tjedan u dvodnevnom službenom posjetu Moldaviji, priopćeno je uutorak iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Na poziv moldavskog predsjednika Vladimira Voronjina hrvatski predsjednik Stjepan Mesić boravit će idući tjedan u dvodnevnom službenom posjetu Moldaviji, priopćeno je u utorak iz Ureda Predsjednika.

Hrvatski predsjednik sa svojim će domaćinom i drugim moldavskim visokim dužnosnicima u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. svibnja, razgovarati o mogućnostima unapređenja sveukupnih bilateralnih odnosa te o regionalnim i globalnim pitanjima od obostranog interesa, a potpisat će se i dva međunarodna ugovora, o carinama i o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, kaže se u priopćenju.

Bit će to treći susret dvojice predsjednika. Mesić je u prosincu 2001. posjetio Kišinjev, a Voronjin, kojega je moldavski parlament početkom travnja ove godine ponovo postavio za predsjednika na mandat od četiri godine, bio je u Hrvatskoj u kolovozu 2002.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙