FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji u Tal Afaru 35 mrtvih

ERBIL, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Kurdski dužnosnik u utorak jeizvijestio da je u dvostrukom samoubilačkom napadu u ponedjeljak u TalAfaru na sjeveru Iraka poginulo 35, a ranjeno 25 osoba.
ERBIL, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Kurdski dužnosnik u utorak je izvijestio da je u dvostrukom samoubilačkom napadu u ponedjeljak u Tal Afaru na sjeveru Iraka poginulo 35, a ranjeno 25 osoba.

"Trideset pet osoba je ubijeno, a 25 ranjeno kad su se dva automobila s eksplozivom koje su vozili samoubojice, u ponedjeljak predvečer zaletjela u mnoštvo koje se okupilo na mjestu na koje su pale granate" u Tal Afaru, 80 km zapadno od Mosula, rekao je dužnosnik Demokratske stranke Kurdistana Abdel Ghani Ali Yahia.

Napad se dogodio "nekoliko minuta nakon granatiranja dviju kuća". Stanovnici Tal Afara okupili su se na tom mjestu kako bi pomogli obiteljima "kad su dojurila dva automobila i eksplodirala".

Još deset osoba poginulo je u nizu napada na Irak, a najviše u napadu na bagdadski restoran i šijitsko mjesto molitve na jugu glavnoga grada, izvijestile su sigurnosne snage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙