FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: U nizu napada na snage sigurnosti poginulo 25 osoba

BAGDAD, 5. svibnja 2005. (Hina/AFP) - U nizu napada na iračke snagesigurnosti, od kojih je jedan bio samoubilački, u četvrtak ujutro uBagdadu je poginulo 25 osoba, izvijestila je policija.
BAGDAD, 5. svibnja 2005. (Hina/AFP) - U nizu napada na iračke snage sigurnosti, od kojih je jedan bio samoubilački, u četvrtak ujutro u Bagdadu je poginulo 25 osoba, izvijestila je policija.

"Jutros prije osam sati u samoubilačkom napadu na centar za regrutiranje vojske pred zgradom bivše zračne luke Muthanna, blizu Bagdada poginulo je petnaest osoba", rekao je dužnosnik ministarstva unutarnjih poslova koji je želio ostati anoniman. On je kazao kako je riječ o napadaču samoubojici koji se pred zgradu dovezao u automobilu-bombi. Još nije poznat broj ozlijeđenih.

U odvojenim napadima koji su se dogodili dva sata nakon toga, u istočnom i južnom dijelu grada Jadidi i Saydiji, poginulo je devet policajaca, prenosi isti izvor.

U oba napada skupine naoružanih muškaraca napale su patrolna vozila policije. U prvom je poginulo šest policajaca, a u drugom su poginula trojica.

Poginuo je i jedan policajac koji je čuvao visokog dužnosnika ministarstva unutarnjih poslova a u tom napadu eksplozivnom napravom ranjeno je još šest osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙