FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gorbačov neće skakati s Bushom starijim

MOSKVA, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši prvi čovjek SovjetskogSaveza Mihail Gorbačov odbio je u ponedjeljak poziv bivšeg američkogpredsjednika Georgea Busha, oca sadašnjeg stanovnika Bijele kuće, daskoči s njime s padobranom.
MOSKVA, 24. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši prvi čovjek Sovjetskog Saveza Mihail Gorbačov odbio je u ponedjeljak poziv bivšeg američkog predsjednika Georgea Busha, oca sadašnjeg stanovnika Bijele kuće, da skoči s njime s padobranom.

"Danas sam ga službeno pozvao da mi se pridruži u mom sljedećem skoku s padobranom", izjavio je Bush u Moskvi pred studentima i novinarima nakon susreta s bivšim političkim sugovornikom.

Bush kaže da je Gorbačov odgovorio: "Njet, njet, njet".

Bush stariji ispričao je da je Gorbačov sa zemlje promatrao skok koji je izveo u Teksasu na proslavi svog 80. rođendana. "Bio je tamo kada sam doskočio na tlo, s kiticom cvijeća i bocom votke u ruci, život je zapravo bio lijep" toga dana, rekao je Bush koji je obećao da će sportsku sreću u skakanju s padobranom ponovno okušati za svoj 85. rođendan 2009. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙