FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U akciji albanske i crnogorske policije zaplijenjeno šest raketa

TIRANA,22. svibnja 2005.(Hina) - Policijske vlasti u Skadru i albanskiMUP objavili su u nedjelju da je na albansko-crnogorskoj granici usuradnji policija dviju država zaplijenjeno šest raketa zemlja-zemljadodajući da će nakon otkrića ovih raketa sljedećih dana uslijeditinove zajedničke akcije u okviru borbe protiv ilegalne trgovineoružjem.
TIRANA,22. svibnja 2005.(Hina) - Policijske vlasti u Skadru i albanski MUP objavili su u nedjelju da je na albansko-crnogorskoj granici u suradnji policija dviju država zaplijenjeno šest raketa zemlja-zemlja dodajući da će nakon otkrića ovih raketa sljedećih dana uslijediti nove zajedničke akcije u okviru borbe protiv ilegalne trgovine oružjem.

O vrsti raketa, mogućem podrijetlu kao ni o krijumčarima oružja policija nije objavila pobliže informacije.

Mediji u Tirani prenose samo, pozivajući se na visokog albanskog policijskog dužnosnika, kako će sudske vlasti Crne Gore nadležnim tijelima u Albaniji predati širu dokumentaciju zajedničke operacije kao i imena četiri uhićena albanska državljana iz grada Skadar na sjeveru Albanije, blizu granice s Crnom Gorom, koje su sumnjiči da su umiješani u tu ilegalnu trgovinu oružjem.

Operacija koja je dovela do zapljene raketa vodila se u potpunoj tajnosti. Nedavno je nedaleko od Tirane u jednom kombiju s albanskom registracijom već zaplijenjeno šest raketa zemlja-zrak. Rakete su, kao se pretpostavlja, naručili četvorica uhićenih Albanaca iz Skadra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙