FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: obavijest o promjenama u putničkom prometu zbog radova

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Zbog radova na pojedinim dionicamaHŽ-ovih pruga putnici će se privremeno prevoziti autobusom umjestovlakom, priopćeno je iz HŽ-a.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Zbog radova na pojedinim dionicama HŽ-ovih pruga putnici će se privremeno prevoziti autobusom umjesto vlakom, priopćeno je iz HŽ-a.

Zbog sanacije naponskog stanja na dionici pruge Zaprešić - Varaždin - Kotoriba između kolodvora Varaždin i Čakovec 21. svibnja od 9,30 do 13,40 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Varaždin - Čakovec i obrnuto.

Zbog strojne zamjene pragova na dionici pruge Knin - Zadar između kolodvora Knin i Kistanje, od 23. svibnja do 10. lipnja, osim subotom i nedjeljom, u razdoblju od 8,50 do 15,45 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Kistanje - Knin i obrnuto te na relaciji Knin - Zadar.

Zbog izmještanja pruge radi izgradnje autoceste Rijeka - Rupa na dionici pruge Šapjane - Rijeka između kolodvora Juradni i Šapjane 28. svibnja od 8 do 21,40 sati te od 22,30 sati pa do 30. svibnja u 5 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Rijeka - Šapjane i obrnuto, Šapjane - Jurdani i obrnuto, te Ilirska Bistrica - Jurdani i obrnuto.

Zbog sanacije naponskog stanja na dionici pruge Zaprešić - Varaždin - Kotoriba, između kolodvora Novi Marof i Turčin, 30. i 31. svibnja od 9,20 do 13,10 sati putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima na relaciji Novi Marof - Varaždin i obrnuto te Turčin - Novi Marof i obrnuto, kaže se u obavijesti HŽ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙