FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ceca bez šengenske vize ne može u Sloveniju

LJUBLJANA, 19. svibnja 2005. (Hina) - Kraljici srbijanskog turbo-folkai udovici ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Svetlani CeciRažnatović slovenska je policija u srijedu odbila dopustiti ulazak udržavu.
LJUBLJANA, 19. svibnja 2005. (Hina) - Kraljici srbijanskog turbo-folka i udovici ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Svetlani Ceci Ražnatović slovenska je policija u srijedu odbila dopustiti ulazak u državu.

Ceca se nakon jednosatnog čekanja na ljubljanskom aerodromu vratila u Beograd.

"Pregledom dokumenata ustanovili smo da ne ispunjava uvjete za ulazak", rekao je za Slovenski radio Jure Lešnjak, predstavnik granične policije na ljubljanskom aerodromu Brnik.

Slovenski komercijalni mediji javili su da Ceca nije imala šengensku vizu u trajanju od 15 dana koja bi joj omogućila boravak u Sloveniji.

Organizatori njezina koncerta koji se treba održati u petak u hali Tivoli u Ljubljani komentirali su vijest kao dodatnu reklamu i tvrde da koncert neće doći u pitanje i da se karte dobro prodaju.

Slovenski mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, javljaju da će Ceca dobiti potrebnu vizu u četvrtak u slovenskom veleposlanstvu u Beogradu.

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović najavljena je u četvrtak kao posebna gošća u emisiji komercijalne televizijske postaje POP-TV "Trenja" u kojoj će govoriti o svojoj glazbi, a prošlog je mjeseca već nastupila u sličnoj emisiji slovenske nacionalne televizije "Opet kod kuće".

Od njezina posljednjeg nastupa u Sloveniji traju polemike treba li joj omogućiti već najavljeni koncert i hoće li to biti prilika za nerede koje bi mogla izazvati zajednica lokalnih Srba, glavnih obožavatelja njezine glazbe u Sloveniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙