FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrova žena očajnički traži Madonnu

JERUZALEM, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Američka pop zvijezdaMadonna našla se, ne svojom voljom, u središtu diplomatskog skandala uIzraelu u koji su uključeni izraelski ministar vanjskih poslova,njegova slavna supruga, i izraelski veleposlanik u Washingtonu.
JERUZALEM, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Američka pop zvijezda Madonna našla se, ne svojom voljom, u središtu diplomatskog skandala u Izraelu u koji su uključeni izraelski ministar vanjskih poslova, njegova slavna supruga, i izraelski veleposlanik u Washingtonu.

Izraelska televizija "Kanal 2" objavila je da je supruga ministra vanjskih poslova Silvana Shaloma ishodila ostavku pomoćnika izraelskog veleposlanika u Washingtonu jer joj nije osigurao susret s Madonnom, sljedbenicom kabale, odnosno židovskog misticizma, tijekom njezina posjeta Izraelu prošle godine.

Judy Shalom Nir Mozes, ministrova supruga, oštro je opovrgla takvu informaciju. "Ja se ne petljam u te stvari, to nisam ja", izjavila je Shalom Nir Mozes, inače popularna televizijska voditeljica u Izraelu.

Ministarstvo vanjskih poslova samo je kratko priopćilo da diplomatu Lironu Petruzilu mandat u Washingtonu nije obnovljen iz "profesionalnih razloga".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙