FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko-srijemska županija: vodi HDZ

VUKOVAR,16. svibnja 2005.(Hina) - Županijsko izborno povjerenstvoVukovarsko-srijemske županije do jedan sat poslije ponoći obradilo jeizborne podatke sa biračkih mjesta iz svih vukovarsko-srijemskihgradova i općina za županijsku Skupštinu, osim za grad Vukovar iopćinu Tovarnik.
VUKOVAR,16. svibnja 2005.(Hina) - Županijsko izborno povjerenstvo Vukovarsko-srijemske županije do jedan sat poslije ponoći obradilo je izborne podatke sa biračkih mjesta iz svih vukovarsko-srijemskih gradova i općina za županijsku Skupštinu, osim za grad Vukovar i općinu Tovarnik.

Prema privremenim i neslužbenim rezultatima u vodstvu za Skupštinu Vukovarsko-srijemske županije nalazi se HDZ sa osvojenih 29,6 posto glasova dok je na drugom mjestu koalicija SDP-HSS-HNS-SBHS sa osvojenih 28,2 posto glasova. SDSS je do sada osvojio 10,9 posto glasova, HSLS 7,9 posto, HSP 7,9 posto i DC 7,3 posto.

U Gradskom vijeću Vinkovaca, HDZ će imat 12 vijećnika, koalicija SDP-HSS-HNS 8 vijećnika, DC 3 vijećnika, HSP 3 vijećnika, HSLS 2 , HSU 2 i SDSS 1 vijećnički mandat.

U Gradskom vijeću Vukovara HDZ će imat 12 vijećnika, SDSS 8, SDP 3 i HSP 2 vijećnika, potvrđeno je iz izbornog povjerenstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙