FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 14. Jazz Time u Rijeci

RIJEKA,12. svibnja 2005.(Hina) - U Rijeci je večeras otvoren 14.Međunarodni festival jazz glazbe "Jazz Time 2005" posvećen RayuCharlesu.
RIJEKA,12. svibnja 2005.(Hina) - U Rijeci je večeras otvoren 14. Međunarodni festival jazz glazbe "Jazz Time 2005" posvećen Rayu Charlesu.

Na otvaranju u riječkom Opium Budha baru nastupili su hrvatski jazz sastavi "New jazz band", "Gašpar antijazz band" i "Elvis Penava trio".

U nastavku programa sutra će u dvorani Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku nastupiti i Monika Stadler iz Austrije na harfi. Nakon nje na istoj će pozornici nastupiti "Bill Mays trio" iz SAD-a.

U subotu, 14. svibnja, na pozornici HKD na Sušaku svirat će trio "Jurković/Uhlir/Helešic" koji čine Darko Jurković iz Hrvatske na električnoj gitari te František Uhlir na kontrabasu i Jaromir Helešic na bubnjevima, obojica iz Češke.

Festival će završiti 14. svibnja nastupom "Yutaka Shiina European Quarteta". Članovi su toga sastava Yutaka Shiina iz Japana na klaviru te Francesco Baerzatti na saksofonu, Gianluca Renzi i Lionel Boccara na bubnjevima, svi iz Italije.

Organizator je koncerta Koncertna agencija GIS uz potporu Odjela gradske uprave za kulturu Grada Rijeke. Umjetnički direktor i voditelj festivala je Vladimir Gašparović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙