FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ovacije Arsenu i Gabi u Beogradu

BEOGRAD, 11. svibnja 2005. (Hina) - Nakon 16 godina kantautor i pjesnikArsen Dedić ponovno je u Beogradu održao koncert, nastupivši pred višeod dvije tisuće posjetitelja.
BEOGRAD, 11. svibnja 2005. (Hina) - Nakon 16 godina kantautor i pjesnik Arsen Dedić ponovno je u Beogradu održao koncert, nastupivši pred više od dvije tisuće posjetitelja.

Višeminutnim ovacijama Beograđani, koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Doma sindikata, pozdravili su u utorak navečer Arsena, njegovu suprugu Gabi Novak te glazbenu pratnju - skupinu njihova sina Matije i klaviristu Branka Bulića.

"Nemojte pretjerivati. Nitko mi neće vjerovati... Neki će vjerovati. Mislio sam da vas neće doći toliko. Mislio sam da me se pola vas ne sjeća, a da me pola zaboravilo", rekao je Arsen na početku koncerta. Podsjetio je da je svoj prvi solistički koncert imao u istoj dvorani prije 40 godina.

"Samo vam mogu reći hvala na ovakvom prijemu. Emocije s vaše strane ići će k nama, a naše k vama", rela je Gabi Novak. Potom je uz pratnju benda Matije Dedića otpjevala sve svoje poznate hitove, poput "Pamtim samo sretne dane" ili "Vino i gitare".

Koncet koji je tekao u pozitivnom ozračju i neskrivenoj ljubavi publike prema dvoje umjetnika, njihovom životnom i radnom opusu, kulminirao je kada je Arsen zapjevao serijal svojih starijih hitova. Nakon pjesama kao što su "Kuća pored mora" i "Moderato kantabile" izveo je i one najnovije posvećene unuci Lu.

Arsena, Gabi, Matiju i njegov bend te starog Arsenovog pratioca klaviristu Branka Bulića publika je ispratila na nogama uz dugi, dugi pljesak.

Karte za prvi koncert Arsena Dedića u utorak u Beogradu bile su rasprodane danima unaprijed. U srijedu pjeva u Novom Sadu, a u četvrtak ponovno u Beogradu.

Nastup hrvatskih umjetnika posjetili su i predsjednik Srbije Boris Tadić s gotovo svim svojim savjetnicima te mnogi poznati beogradski umjetnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙