FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri poginule još dvije osobe u prometnim nesrećama

PULA, 1. svibnja 2005. (Hina) - Na istarskim prometnicama večeras su urazmaku od pola sata u dvije prometne nesreće poginule dvije osobe, advije su teško ranjene, priopćila je istarska policija.
PULA, 1. svibnja 2005. (Hina) - Na istarskim prometnicama večeras su u razmaku od pola sata u dvije prometne nesreće poginule dvije osobe, a dvije su teško ranjene, priopćila je istarska policija.

U prometnoj nesreći koja se u 20,50 sati dogodila nedaleko od Pule kod skretanja za Galižanu, u kojoj su sudjelovali osobni automobil 'renault clio' i dva motocikla, jedan motociklist je umro uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, dvoje motociklista je teže ozlijeđeno, dok je vozač 'renaulta' prošao bez ozljeda.

Uzrok nesreće još se utvrđuje. Očevid je u tijeku, a cesta je zatvorena za promet.

Druga teška prometna nesreća dogodila se u 21,20 sati na cesti Poreč - Stari Červar, kada je osobni automobil 'golf' pulskih registarskih oznaka iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletio s ceste. Vozač je poginuo na mjestu.

U Istri su u posljednja 24 sata poginule četiri osobe u tri prometne nesreće - jutros rano su u nesreći kod Umaga poginule dvije osobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙