FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Geldof odbacuje mogućnost novog koncerta za pomoć Africi

LONDON, 8. svibnja 2005. (Hina/AP) - Ured Boba Geldofa objavio je usubotu da bi Live Aid zaklada mogla planirati reprizu koncerata iz1980-ih kako bi se prikupila pomoć za siromašne i bolesne u Africi, nosam glazbenik odbacuje tu mogućnost kao puko nagađanje.
LONDON, 8. svibnja 2005. (Hina/AP) - Ured Boba Geldofa objavio je u subotu da bi Live Aid zaklada mogla planirati reprizu koncerata iz 1980-ih kako bi se prikupila pomoć za siromašne i bolesne u Africi, no sam glazbenik odbacuje tu mogućnost kao puko nagađanje.

Geldof je bio pokretačka snaga iza Live Aid koncerata u Londonu i Sjedinjenim Državama 1985. kojima su prikupljeni milijuni dolara za žrtve gladi u Etiopiji.

"Live Aid Trust razmatra planove da organizira sličan događaj u vrijeme summita G8, iako se još ne govori o datumima", rekao je Jo Philips, Geldofov glasnogovornik.

Čelnici G8 trebali bi se okupiti u srpnju u škotskom Gleneaglesu.

"To je puštanje zmajeva, samo to", rekao je Gledof za TV Plus tijekom posjeta Lucernu. "Ljudi o tome govore, no to su samo glasine. Zašto bih ponavljao nešto što sam učinio prije 20 godina?".

Philips je rekao da će mogućnost novog Live Aid showa biti razmatrana na sastanku zaklade ovoga tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙