FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanac postavio kameru u kupaonici kako bi snimao svoju suprugu

LONDON, 30. travnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan Britanac izbjegao jezatvorsku kaznu nakon što je priznao na sudu da je postavio videokameru u svojoj kupaonici kako bi snimao svoju vlastitu ženu.
LONDON, 30. travnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan Britanac izbjegao je zatvorsku kaznu nakon što je priznao na sudu da je postavio video kameru u svojoj kupaonici kako bi snimao svoju vlastitu ženu.

Sud u Bristolu, na zapadu Engleske, osudio je tog neimenovanog 55-godišnjaka na devet mjeseci rehabilitacije zbog vojaerizma.

Sudu je rečeno da je muškarac povezao kameru u kupaonici s televizorom u spavaćoj sobi radi "seksualnog užitka".

Njegova supruga slučajno je otkrila "filmaša amatera" u listopadu prošle godine kada je uključila televizor u njihovoj spavaćoj sobi i vidjela "prijenos uživo" svog golog supruga u kupaonici.

Čovjek je kasnije priznao što je napravio, rekao je tužitelj Jan Fish. "Rekao je da je to učinio kako bi mogao gledati svoju ženu i da je također planirao snimiti ih zajedno u kupaonici zbog seksualnog užitka", dodao je tužitelj.

Posljedice su bile teške: supruga ga je izbacila iz kuće i zatražila rastavu. "Njemu je sada jasno da je ipak prije trebao dobiti ženin pristanak", rekla je njezina odvjetnica Debbie Bakehouse.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙