FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predizborni skup Hrvatskih narodnjaka M. Žagara u Šestinama

ZAGREB, 7. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski narodnjaci (HN), koje nalisti za lokalne izbore u Zagrebu vodi Mislav Žagar, predstavili sudanas svoj izborni program, a priredili su i piknik za građane uŠestinama.
ZAGREB, 7. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski narodnjaci (HN), koje na listi za lokalne izbore u Zagrebu vodi Mislav Žagar, predstavili su danas svoj izborni program, a priredili su i piknik za građane u Šestinama.

"Glavni adut Hrvatskih narodnjaka je smanjenje prireza s 18 na 15 posto", rekao je ne skupu te stranke kod DVD-a u Šestinama njezin predsjednik Mislav Žagar.

Napomenuo je da Hrvatski narodnjaci misle i na mlađe i starije građane pa bi za pomoć umirovljenicima na godinu izdvojili do 300 milijuna kuna, a mladima bi iz gradskog proračuna omogućili veće zapošljavanje kroz gradske subvencije radnog mjesta, tj. sufinanciranje mirovinskog i zdravstvenog osiguranja.

"Naš je program drugačiji od programa drugih stranaka jer bi velik dio poreza i prireza na taj način vratili građanima", ustvrdio je.

Nije želio procjenjivati koliko će glasova Hrvatski narodnjaci dobiti na izborima, ali je rekao da bi za stranku koja prvi put izlazi na izbore bio uspjeh svaki rezultat koji donosi više od pet posto glasova.

Zagrepčanima je poručio da Hrvatski narodnjaci jesu mlada stranka, ali da vjeruju u nju. "Probali ste sve opcije: crnu, crvenu i plavu, i s njima niste bili zadovoljni. Zato ne dvojite za koga glasovati - glasujte za Hrvatske narodnjake i narančastu opciju", dodao je.

Hrvatski narodnjaci danas su održali i predizborne skupove na gotovo svim gradskim tržnicama, gdje su građanima dijelili naranče, čija je boja simbol njihove stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙