FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atentat sjeverno od Bejruta: 22 ranjena, nema mrtvih

BEJRUT, 7. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Dvadeset dvije osobe su ranjeneu bombaškom napadu u petak navečer u kršćanskom gradu Jouniehu,sjeverno od Bejruta, prema konačnim podacima koje je u subotu objavilapolicija koja tvrdi da u napadu nije bilo mrtvih, protivno ranijiminformacijama.
BEJRUT, 7. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Dvadeset dvije osobe su ranjene u bombaškom napadu u petak navečer u kršćanskom gradu Jouniehu, sjeverno od Bejruta, prema konačnim podacima koje je u subotu objavila policija koja tvrdi da u napadu nije bilo mrtvih, protivno ranijim informacijama.

Ekipe civilne zaštite izvijestile su nakon napada o smrti dviju osoba, državljanke Šri Lanke i osobe čiji identitet još nije utvrđen, te 16 ranjenih.

"Dvadeset dvije osobe ranjene su u atentatu u Jouniehu, a samo ih je pet zadržano u bolnici", izjavio je za AFP časnik snaga za unutarnju sigurnost (FSI).

Policija je ocijenila da je riječ o 25 kilograma eksploziva TNT-a koji je uništio studio privatne kršćanske radijske postaje "Glas milosrdne ljubavi" (Saout al-Mahaba) koja pripada maronitskoj crkvi.

U eksploziji su jako oštećene okolne zgrade s trgovinama, kao i grkokatolička Crkva sv. Ivana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙