FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Annan putuje u Moskvu na 60. obljetnicu završetka Drugog svjetskog rata

WASHINGTON/NEW YORK,7. svibnja(Hina) - Glavni tajnik Ujedinjenih narodaKofi Annan ovoga vikenda putuje u Moskvu gdje će sudjelovati naobilježavanju 60. obljetnice pobjede saveznika u Drugom svjetskomratu.
WASHINGTON/NEW YORK,7. svibnja(Hina) - Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Kofi Annan ovoga vikenda putuje u Moskvu gdje će sudjelovati na obilježavanju 60. obljetnice pobjede saveznika u Drugom svjetskom ratu.

Annan će u Moskvi imati niz bilateralnih susreta sa predsjednicima država ili vlada koji također sudjeluju u svečanosti, objavio je glasnogovornik UN-a.

Na rubu obilježavanja obljetnice završetka Drugog svjetskog rata Annan će imati radni sastanak s članovima mirovne četvorke za Bliski istok koju osim UN-a čine Europska unija, Sjedinjene Države i Rusija.

Posebni izaslanik četvorke James Wolfensohn i američki koordinator za sigurnost general William Ward će informirati četvorku o stanju na terenu i najnovijem razvitku događaja oko povlačenja Izraela iz Pojasa Gaze i dijelova Zapadne Obale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙