FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Golf pape Benedikta XVI. prodan za 185.000 eura

BERLIN, 5. svibnja 2005. (Hina) - Rabljeni Volkswagen Golf IV koji jenekad pripadao kardinalu Josefu Ratzingeru, danas papi Benediktu XVI,prodan je u četvrtak uvečer na internet dražbi eBay za 185.050 eura.
BERLIN, 5. svibnja 2005. (Hina) - Rabljeni Volkswagen Golf IV koji je nekad pripadao kardinalu Josefu Ratzingeru, danas papi Benediktu XVI, prodan je u četvrtak uvečer na internet dražbi eBay za 185.050 eura.

Kupac šest godina strog vozila koje je "u dobrom stanju" dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država i odaziva se na ime "Golden Palace Casino" što je naziv najveće online kockarnice na svijetu.

Dosadašnji vlasnik "Papinog Golfa" je 21-godišnji Benjamin Halbe iz zapadnonjemačkog Saurlanda koji je rabljeni automobil početkom godine u obližnjem Siegenu kupio za 9500 eura. Golf je u Siegenu 1999. kupio Ratzingerov osobni tajnik, a automobil je u Vatikanu korišten za osobne potrebe budućeg pape Benedikta XVI.

Stranicu na kojoj je Golf licitiran u toku dana posjetilo je gotovo 7 milijuna korisnika što je dosadašnji rekord na njemačkoj stranici eBaya.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙