FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijačice u Teksasu morat će paziti na pokrete

WASHINGTON, 5. svibnja 2005. (DPA) - Zakonodavci američke saveznedržave Teksas, nakon čevorosatne rasprave koja je uključivalanavijanje i navijačke pompone, donijeli su zakon koji ograničava"seksualno sugestivno navijanje", objavili su u srijedu lokalnimediji.
WASHINGTON, 5. svibnja 2005. (DPA) - Zakonodavci američke savezne države Teksas, nakon čevorosatne rasprave koja je uključivala navijanje i navijačke pompone, donijeli su zakon koji ograničava "seksualno sugestivno navijanje", objavili su u srijedu lokalni mediji.

Zakon, koji je predložio predstavnik demokrata Al Edwards iz Houstona, izglasan je u utorak navečer u Zastupničkom domu Teksasa sa malom razlikom od 65 glasova za i 56 protiv. On omogućava dužnosnicima za državno obrazovanje da uspostave standarde o tome koliko sugestivne navijačke točke mogu biti u školama.

"Naše 12, 14, 16 ili 18 godina stare djevojke mogu činit sve te previše seksom nabijene izvedbe i mi im plješćemo, a to nije u redu", rekao je Edwards u svom obraćanju zastupnicima.

Zastupnici koji su se protivili tom zakonu nazvali su ga "seksističkim, smiješnim i ponižavajućim", objavile su novine Dallas Morning News.

Zakon još moraju potvrditi teksaški Senat i teksaški guverner Rick Perry, kako bi postao pravomoćan.

Sportski klubovi u SAD-u od osnovne škole do profesionalnih sportskih klubova imaju navijačice koje zabavljaju publiku, izvode plesne točke i predvode navijače svog tima u pjevanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙