FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Angelina Jolie i Brad Pitt na vrhu popisa najljepših ljudi magazina People

LOS ANGELES, 28. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bili Brad Pitt iAngelina Jolie u romantičnoj vezi ili ne, zauvijek će dijeliti titulunajljepšeg muškarca i žene 2005. godine na popisu magazina Peoplesačinjenom prema rezultatima on-line ankete.
LOS ANGELES, 28. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Bili Brad Pitt i Angelina Jolie u romantičnoj vezi ili ne, zauvijek će dijeliti titulu najljepšeg muškarca i žene 2005. godine na popisu magazina People sačinjenom prema rezultatima on-line ankete.

Na popis najljepših People je stavio i glumicu Juliu Roberts, dobitnicu Oskara koja je u studenome prošle godine rodila blizance. Ona je na naslovnici posebnog izdanja magazina "50 najljepših ljudi" koje će se pojaviti na kioscima u petak. Ovo je rekordni treći put da je Roberts na naslovnici tog posebnog izdanja i deveti put da je na popisu najljepših, kao i Halle Berry.

Ovogodišnji najbolji glumac i glumica, dobitnici Oskara, Jamie Foxx i Hilary Swank također su uvršteni na popis kao i pjevači Jennifer Lopez, Alicia Keys i Usher.

Na popisu je i televizijska zvijezda Eva Longoria, koju upravo pratimo u popularnoj seriji "Kućanice", zatim nogometna zvijezda David Beckham i tenisačica Maria Šarapova.

U svojoj 51. godini Oprah Winfrey je drugi put na popisu. Tu su našli svoje mjesto i poznati parovi: pjevač Seal i manekenka Heidi Klum, španjolska glumica Penelope Cruz i njezin sadašnji dečko Matthew McConaughey, kao i Jude Law i Sienna Miller.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙