FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žena sa puno kazni uhićena tijekom traženja posla u policiji

WASHINGTON, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedna Amerikanka koja seprijavila za policijski posao, usprkos tome što je imala nekolikovelikih prometnih kazni, uhićena je tijekom razgovora za posao, kazalisu u srijedu policijski dužnosnici.
WASHINGTON, 5. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedna Amerikanka koja se prijavila za policijski posao, usprkos tome što je imala nekoliko velikih prometnih kazni, uhićena je tijekom razgovora za posao, kazali su u srijedu policijski dužnosnici.

Kada je prošli tjedan policijski odjel u gradu Amherstu u saveznoj državi Ohio zaprimio molbu za zapošljavanje 34 godine stare žene, osoblje je provjerilo njene podatke i pronašla da ima problematičan vozački dosje, rekao je Joseph Kucirek iz policije u Amherstu.

Ispostavilo se da je žena bila višestruka prekršiteljica prometnih propisa i da je sakupila tijekom godina nekoliko neplaćenih kazni zbog prebrze vožnje.

Iako je bila pozvana na razgovor za posao u 22 sata navečer prošli petak, žena još uvijek nije ništa posumnjala da će biti uhićena i odmah optužena za nepojavljivanje pred sudom i vožnju bez vozačke dozvole. Puštena je iz zatvora uz jamčevinu slijedeće jutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙