FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klose dobio velike pohvale

BERLIN, 3. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Premda je susret njemačkognogometnog prvenstva Werder Bremen - Arminia (3:0) odigran prije dvadana na račun njemačkog reprezentativca i napadača Werdera MiroslavaKlosea i dalje stižu brojne pohvale.
BERLIN, 3. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Premda je susret njemačkog nogometnog prvenstva Werder Bremen - Arminia (3:0) odigran prije dva dana na račun njemačkog reprezentativca i napadača Werdera Miroslava Klosea i dalje stižu brojne pohvale.

Klose je naime, u 28. minuti utakmice pri rezultatu 0:0 reagirao nesvakidašnje za nogometne terene. Nakon što je sudac Herbert Fandel jedan start vratara Haina nad Kloseom okarakterizirao kao kazneni udarac, Klose je priznao sucu kako nije bilo prekršaja, pa je Fandel promijenio odluku.

"Suđenjem se bavim više od 25 godina i to mi se nikada nije dogodilo. Većina igrača me želi prevariti i odglumiti jedanaesterac. Klose bi morao biti primjer drugim igračima," kazao je sudac Fandel.

Werder je na koncu slavio 3:0, a Klose je postigao treći pogodak u 78. minuti. Strijelci su bili Magnin (43) i Borowski (53).

"Suci imaju vrlo težak i neugodan posao. Nogometaši bi morali biti pošteni, jer varanje nema smisla," kazao je Klose.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙