FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klinsmann: Ljestvica FIFA-e je smiješna

BERLIN, 20. travnja 2005. (Hina/AFP) - Nakon što je njemačkareprezentacija na najnovijoj ljestvici Međunarodne nogometnefederacije (FIFA) zauzela tek 20. mjesto izbornik "Elfa", JurgenKlinsmann prozvao je ljestvicu smiješnom.
BERLIN, 20. travnja 2005. (Hina/AFP) - Nakon što je njemačka reprezentacija na najnovijoj ljestvici Međunarodne nogometne federacije (FIFA) zauzela tek 20. mjesto izbornik "Elfa", Jurgen Klinsmann prozvao je ljestvicu smiješnom.

"Ljestvica je smiješna. Kako je moguće da se svjetski doprvak nalazi na 20. mjestu iza Japana, Meksika, SAD i Irana," ljutio se strateg njemačke vrste.

Njemačka je svoj pad na svjetskoj ljestvici započela nakon što je na Europskom prvenstvu u Portugalu ispala u prvom krugu natjecanja. Nakon Europske smotre ubilježili su pet pobjeda u devet susreta, ali sve su to bile prijateljske utakmice.

"Organizatori svjetskog prvenstva morali bi biti isključeni iz ovakvog bodovanja. Njemačka je još uvijek među sedam - osam najboljih momčadi na svijetu," smatra Klinsmann.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙