FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bruto dobit Dinersa u prvom kvartalu 12,7 milijuna kuna

ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Kartičarska kuća Diners club Adriaticostvarila je u prvom tromjesečju ove godine bruto dobit od 12,7milijuna kuna, što je 16 posto veću dobit u odnosu na isto lanjskorazdoblje, pri čemu je promet u prvom kvartalu ove godine povećan zadevet posto i iznosi 1,6 milijardi kuna, objavila je danas takartičarska kuća.
ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Kartičarska kuća Diners club Adriatic ostvarila je u prvom tromjesečju ove godine bruto dobit od 12,7 milijuna kuna, što je 16 posto veću dobit u odnosu na isto lanjsko razdoblje, pri čemu je promet u prvom kvartalu ove godine povećan za devet posto i iznosi 1,6 milijardi kuna, objavila je danas ta kartičarska kuća.

Broj Diners kartica povećan je u prvom kvartalu za devet posto, na više od 420 tisuća, dok je istodobno za 20 posto povećan broj prodajnih mjesta, na 64 tisuće.

Uvedene su i promjene kod otplata na rate, pri čemu su rokovi otplate povećani sa 24 na 36 mjeseci, uz smanjenje kamatnih stopa na 12,15 posto, doznaje se iz Dinersa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙