FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hugh Grant - glumac kojega bi Britanci najradije vidjeli u Downing streetu 10

LONDON, 2. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Tony Blair i njegovikonzervativni ili liberalno-demokratski suparnici moraju udvostručitisvoje zavodničke napore jer bi britanski birači na dužnosti premijerarado vidjeli Hugha Granta.
LONDON, 2. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Tony Blair i njegovi konzervativni ili liberalno-demokratski suparnici moraju udvostručiti svoje zavodničke napore jer bi britanski birači na dužnosti premijera rado vidjeli Hugha Granta.

Anketa koju je objavio YouGov u nedjelju, četiri dana prije izbora 5. svibnja, pokazuje da bi Britanci, kad bi za dužnost premijera birali glumca, najradije izabrali Hugha Granta koji je tu ulogu već odigrao u filmu "Zapravo ljubav".

Hugh Grant (44), zvijezda filmova "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Dnevnik Bridget Jones", vodi ispred dvojice američkih glumaca: Harrisona Forda, koji je glumio američkog predsjednika u filmu "Air Force One" i Martina Sheena, koji glumi američkoga predsjednika u seriji "Zapadno krilo".

Tony Blair veliki je favorit na izborima 5. svibnja i na svim anketama vodi ispred Michaela Howarda i Charlesa Kennedyja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙