FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU zagrebačka: U protekla 24 sata počinjeno 51 kažnjivo djelo

ZAGREB, 1. svibnja 2005. (Hina) - Na području zagrebačke Policijskeuprave u protekla 24 sata počinjeno je 51 kažnjivo djelo, među kojimajedan pokušaj ubojstva, 26 teških provalnih krađa, 13 krađa, jednorazbojstvo i jedna razbojnička krađa, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 1. svibnja 2005. (Hina) - Na području zagrebačke Policijske uprave u protekla 24 sata počinjeno je 51 kažnjivo djelo, među kojima jedan pokušaj ubojstva, 26 teških provalnih krađa, 13 krađa, jedno razbojstvo i jedna razbojnička krađa, izvijestila je danas policija.

Noćas oko jedan sat dojavljeno je da u ugostiteljskom objektu u Gajevoj ulici nepoznati pijani mladić pokazuje pištolj i njime neoprezno rukuje. Policajci su, po dolasku u taj ugostiteljski objekt mladića svladali, i kod njega prinašli pištolj "mauser" 7,65 mm za koji nije imao dozvolu, te četiri komada streljiva. Pištolj je vlasništvo mladićeva oca. Mladić je priveden u policiju i protiv njega je podnesena prekršajna prijava. Nije ozlijeđen, a utvrđeno je da je imao 1,91 promila alkohola u krvi.

Jučer poslijepodne u Kloštar Ivaniću poginuo je 53-godišnji muškarac. Dok je radio u polju, sletio je traktorom u odvodni kanal, a traktor se prevrnuo i prignječio ga.

Policija je obavila očevid 21 prometne nesreće, među kojima je u 11 bilo ozlijeđenih osoba, od kojih tri teško.

Sinoć je u Zaprešiću 21-godišnji mladić mercedesom, kojim nije smio upravljati jer je bio jači od 75 KW, naglo krenuo na raskrižju, izgubio nadzor nad automobilom i naletio na trojicu dječaka koji su s biciklima stajali pokraj kolnog ulaza. U nesreći je teško ozlijeđen 13-godišnji dječak, a dvojica lakše. Vozač nije bio pod utjecajem alkokola.

Jučer je teško ozlijeđen 29-godišnji vozač kawasakija u sudaru s kamionom na dionici Ivanja Reka - čvor Popovec. Vozeći brzinom većom od dopuštene, mladić je udario u stražnji dio prikolice teretnog vozila koje se u trenutku nesreće prestrojavalo zbog obilaženja nepoznatog teretnog vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙