FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Prometna nesreća na cesti između Čepina i Vuke

ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na državnojcesti D7, između Čepina i Vuke, prometuje se izmjenično jednim trakomdo završetka očevida, a na ostalim cestama promet je srednje gustoće ivozi se bez većih zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D7, između Čepina i Vuke, prometuje se izmjenično jednim trakom do završetka očevida, a na ostalim cestama promet je srednje gustoće i vozi se bez većih zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kraći zastoji mogući su na dijelovima cesta gdje su u tijeku radovi na obnovi kolnika, posebice na brojnim dionicama autoceste A3 Bregana-Županja, te Zagrebačkoj obilaznici. Zbog radova promet teče usporeno i na autocesti A1 Zagreb-Split, između Vrpolja i Dugopolja, gdje se u oba smjera vozi preticajnim trakom.

Na Međunarodni praznik rada, u nedjelju 1. svibnja, na snazi je zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na važnijim državnim cestama, od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih i osobnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Ulaz osobnih vozila pojačan je na prijelazima Plovanija, Kaštel, Bregana, Županja i Stara Gradiška, gdje je pojačan i izlaz.

Trajekti plove redovito prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙