FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog gašenja požara D8 zatvorena za sav promet

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Zbog gašenja požara kod BaškogaPolja, Jadranska je magistrala zatvorena za sav promet između BaškeVode i Makarske, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Zbog gašenja požara kod Baškoga Polja, Jadranska je magistrala zatvorena za sav promet između Baške Vode i Makarske, izvijestio je jutros HAK.

Obilazak je (do daljnjega): Dupci-Šestanovac-Vrgorac-Makarska.

Promet je slabe do srednje gustoće i teče bez većih zastoja, po suhim kolnicima. Na brojnim prometnicama, zbog radova, mogući su zastoji, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja, te obilaznici Zagreba.

Uoči međunarodnog praznika rada, danas 29. travnja, u vremenu od 15 do 23 sata na snazi je zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na važnijim državnim cestama, te u nedjelju, na sam praznik, 1. svibnja od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Pasjak i Bajakovo, kao i ulaz na Maclju i Županji. Pojačan je i ulaz osobnih vozila na GP Bregana. Ostalim graničnim prijelazima promet teče bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙