FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vulama više nije glasnogovornica policije

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Gordana Vulama više nijeglasnogovornica zagrebačke policije, a taj će posao do daljnjegaobavljati načelnik Ureda načelnika policije Krunoslav Borovec koji jeu srijedu i izvijestio o najnovijoj promjeni.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Gordana Vulama više nije glasnogovornica zagrebačke policije, a taj će posao do daljnjega obavljati načelnik Ureda načelnika policije Krunoslav Borovec koji je u srijedu i izvijestio o najnovijoj promjeni.

"Gordana Vulama iz osobnih razloga neće više obavljati dosadašnji posao", kratko je rekao Borovec na redovitoj konferenciji za novinare koju je Vulama vodila još u utorak, samo dan prije objave vijesti da prestaje raditi posao glasnogovornice.

Borovec nije želio otkriti o kakvim je osobnim razlozima riječ, a bez odgovora je ostalo i pitanje je li možda sama glasnogovornica tražila da se o njezinim navodnim osobnim razlozima ne priča.

Nije želio komentirati ni napis u tisku da je glasnogovornica smijenjena jer je sestra Marina Ivanovića, jednog od odvjetnika haškog bjegunca Ante Gotovine, te da "kao takva očito više ne može komunicirati s novinarima".

"Ne mogu govoriti o nagađanjima, pogotovo ne vezanim uz Gotovinu", kazao je. Borovec je naglasio da se njezin status u policiji nije promijenio, odnosno da je još uvijek formalno zadržala status glasnogovornice, no da će privremeno raditi neke druge poslove. Nije rekao do kada će to "privremeno stanje" trajati i traži li zagrebačka policija novu osobu za glasnogovorničko mjesto.

Borovec je pohvalio Vulamu za njezin dosadašnji rad. Ona je kao diplomirana pravnica, s 19-godišnjim policijskim iskustvom, za glasnogovornicu imenovana krajem rujna 2003.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙