FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićen zbog bludničenja nad desetogodišnjakinjom

ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija danas jeistražnom sucu privela 61-godišnjaka osumnjičenog da je prije dva danau Podsusedu bludničio nad desetogodišnjom djevojčicom.
ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija danas je istražnom sucu privela 61-godišnjaka osumnjičenog da je prije dva dana u Podsusedu bludničio nad desetogodišnjom djevojčicom.

Osumnjičeni muškarac od ranije je poznat policiji zbog sličnih nedjela, a po vlastitom priznanju 2003. je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu, izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Bludne radnje nad desetogodišnjakinjom u subotu je prijavila majka djevojčice, nakon čega je policija pokrenula opsežnu potragu. Muškarac je pronađen na području Črnomerca, uhićen je i odveden na kriminalističku obradu, nakon koje je predan istražnom sucu, kazala je Vulama.

Prema tvrdnjama policije, muškarac je djevojčici prišao u subotu oko 16 sati na Samoborskoj cesti, a nakon što se zaustavila počeo ju je dodirivati i samozadovoljavati se.

Za takva kaznena djela predviđena je zatvorska kazna od tri mjeseca do tri godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙