FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 27. travnja 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 27. travnja 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama zbog osobnih razloga više nije na toj dužnosti, a glasnogovornički posao do daljnjega će obavljati načelnik Ureda načelnika policije Krunoslav Borovec koji je danas na redovitoj policijskoj konferenciji za novinare i izvijestio o najnovijoj promjeni. Borovec nije želio otkriti o kakvim je osobnim razlozima riječ. Nije želio komentirati ni napis u tisku da je glasnogovornica smijenjena jer je sestra Marina Ivanovića, jednog od odvjetnika haškog bjegunca Ante Gotovine, te da "kao takva očito više ne može komunicirati s novinarima". "Ne mogu govoriti o nagađanjima, pogotovo ne vezanim uz Gotovinu", kazao je Borovec.

ZAGREB - Ministar kulture i predsjednik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Republike Hrvatske Božo Biškupić u ime Komisije i u osobno ime u povodu uskrsnih blagdana čestitao je svim vjernicima Makedonske pravoslavne crkve i Bugarske pravoslavne crkve u Hrvatskoj sretan i blagoslovljen Uskrs. U čestitci svećeniku Makedonske pravoslavne crkve u Hrvatskoj Kirku Velinskom ministar Biškupić poželio je, uz ostalo, da navještaj Uskrsne Istine bude od posebne radosti za svakog vjernika te prostor susreta sa svakim čovjekom dobre volje.

ZAGREB - "Fakulteti i studiji prometnih znanosti u Europi" naziv je danas započetog dvodnevnog međunarodnog znanstvenog skupa, organiziranog s ciljem približavanja i usklađivanja sustava visokog obrazovanja iz područja prometa standardima Europske unije i Bolonjskom procesu. Skup je organizirala Hrvatske akademija znanosti i umjetnosti (HAZU). Predsjednik Znanstvenog vijeća za promet HAZU-a akademik Josip Božičević otvorio je stručni dio skupa predavanjem o perspektivama razvoja prometnih znanosti, izrazivši uvjerenje da će se tijekom znanstvenog skupa odrediti konkretna akademska suradnja u skladu s Bolonjskom deklaracijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙