FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: predstavljen program HBOR-A

VUKOVAR, 26. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave Hrvatske bankeza obnovu i razvitak (HBOR) Anton Kovačev predstavio je danas uVukovaru vukovarskim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicimakreditne programe HBOR-a.
VUKOVAR, 26. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) Anton Kovačev predstavio je danas u Vukovaru vukovarskim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicima kreditne programe HBOR-a.

Uz već postojeće kreditne programe, Kovačev je posebice predstavio nove programe HBOR-a - Program kreditiranja podizanja dugogodišnjih nasada i Program kreditiranja razvitka govedarske proizvodnje.

U siječnju ove godine snižene su kamatne stope za nova odobrenja kredita tako je da je sada raspon kamatnih stopa od 2 do 6 posto, rekao je Kovačev dodajući kako su snižene i kamatne stope za prije odobrene kredite koje se sada kreću od 5 do 7 posto.

Snižavanjem kamatnih stopa HBOR se odrekao prihoda u korist razvitka hrvatskog gospodarstva u iznosu 300 milijuna kuna, rekao je Kovačev.

Dodao je kako je na području Vukovarsko-srijemske županije do kraja ožujka 2005. godine HBOR odobrio 1.197 kredita u ukupnom iznosu većem od 900 milijuna kuna.

S tim iznosom ulaganja u Vukovarsko-srijemsku županiju HBOR nije zadovoljan, ocijenio je predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev.

Prije susreta sa gospodarstvenicima, Anton Kovačev donirao je u ime HBOR-a vukovarskoj Gradskoj knjižnici 21 knjigu iz podučja ekonomije, upravljanja i rukovođenja, marketinga i financija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙